Dla uczniów

Kurs "Kasjer walutowy"

Przypominamy o wolnych miejscach

na  kursie

"Kasjer walutowy"

dla uczniów klas
w zawodach branży turystyczno-gastronomicznej

 

Kurs obejmuje 16 godzin lekcyjnych i będzie realizowany według następującego harmonogramu:

Uwaga! Zmiana harmonogramu kursu!!!

30 marca 2019 (sobota) - 8 godzin lekcyjnych, od godz. 9.00
6 kwietnia 1019 ( sobota) – 8 godzin lekcyjnych, od godz. 9.00
13 kwietnia   2019 (sobota) – warsztaty z doradcą zawodowym 9.00 – 11.15

Kurs jest bezpłatny. Ilość miejsc ograniczona!

Uczestnicy otrzymują zaświadczenie uprawniające do pracy na stanowisku kasjera walutowego.

UWAGA! W formularzu zgłoszeniowym należy wpisać średnią ocen -  wyliczoną z wszystkich ocen z  klasyfikacji  z pierwszego półrocza  roku szkolnego 2018/2019 oraz frekwencję za ten sam okres.

Termin składania zgłoszeń przedłużony do 22 marca - w sekretariacie szkoły   lub u pedagoga szkolnego (pok. 29a trzecie piętro)

Kurs  jest   prowadzony przez Bankowy  Ośrodek Doradztwa i Edukacji  i realizowany 
w ramach projektu  „Centrum Kompetencji Zawodowych w branży turystyczno – gastronomicznej”

ZAPRASZAMY !!!

 

Kasjer walutowy! - zapraszamy na kurs uczniów klas o profilu technik hotelarstwa i technik obsługi turystycznej

Zapraszamy na

kolejną edycję  kursu

"Kasjer walutowy"

dla uczniów klas
w zawodach branży turystyczno-gastronomicznej

 

Kurs obejmuje 16 godzin lekcyjnych i będzie realizowany według następującego harmonogramu:

30 marca 2019 (sobota) - doradztwo zawodowe  od 9.00 - 11.15
6 kwietnia 1019 ( sobota) – 8 godzin lekcyjnych, od godz. 9.00
13 kwietnia   2019 (sobota) - 8 godzin lekcyjnych, od godz. 9.00

 

Kurs jest bezpłatny. Ilość miejsc ograniczona!

Uczestnicy otrzymują zaświadczenie uprawniające do pracy na stanowisku kasjera walutowego.

UWAGA! W formularzu zgłoszeniowym należy wpisać średnią ocen -  wyliczoną z wszystkich ocen z  klasyfikacji  z pierwszego okesu  roku szkolnego 2018/2019 oraz frekwencję za ten sam okres.

Termin składania zgłoszeń: 12 marca w sekretariacie szkoły   lub u pedagoga szkolnego (pok. 29a trzecie piętro)

Kurs  jest   prowadzony przez Bankowy  Ośrodek Doradztwa i Edukacji  i realizowany 
w ramach projektu  „Centrum Kompetencji Zawodowych w branży turystyczno – gastronomicznej”

 

Lista osób zakwalifikowanych na kurs: „Organizacja imprez szkoleniowych, integracyjnych i motywacyjnych”

Lista osób zakwalifikowanych na kurs:

„Organizacja  imprez szkoleniowych, integracyjnych i motywacyjnych”

 

  1. Beata Zięborak            2g
  2. Karolina Wilk              2g
  3. Ewa Gaudyn                2g
  4. Karolina Regulska      2g
  5. Natalia Czech              4g
  6. Agnieszka Boroń         2g
  7. Roksana Antosz          2d
  8. Gabriela Kudas           2g
  9. Agata Pazdirek            2g
  10. Gabriela Paluch          1f

Lista rezerwowa:

  1. Roksana Kostecka      2g
  2. Klaudia Wojcik           2g
  3. Dominika Suruło        2d
  4. Martyna Szejwajs       1f

Kurs będzie realizowany według następującego harmonogramu:

2 marca 2019 (sobota)            8.30 - 14.45

9 marca 2019  (sobota)           8.30 - 14.45

16 marca 2019 (sobota)          8.30 - 14.45

23 marca (sobota) spotkanie  z doradcą zawodowym  9.00 – 11.15

UWAGA! Podczas pierwszych  zajęć uczestnicy będą wypełniać dokumenty niezbędne do rozpoczęcia kursu – obecność obowiązkowa.

 

Lista osób zakwalifikowanych na kurs „Język angielski w branży turystyczno-gastronomicznej”

Lista osób zakwalifikowanych na kurs

„Język angielski w branży turystyczno-gastronomicznej”

 

  1. Gabriela Kuśmierkiewicz       2d
  2. Roksana Trzcińska                  1d
  3. Oliwia Kubiak                          1e
  4. Natalia Bartoszewska             1f
  5. Klaudia Zawadzińska             1f
  6. Gabriela Trzaska                     1f
  7. Emilia Duda                             1f
  8. Gabriela Bodaj                         1f

Lista rezerwowa:

  1. Natalia Kielusiak           1e
  2. Aleksandra Pudo           1e
  3. Illia Bomk                       1e

Kurs obejmuje 20 godzin i będzie realizowany  w soboty według następującego harmonogramu:

16 luty        godz. 8.30 – 12.25, doradztwo zawodowe 12.30 – 14.45
23 luty        godz. 8.30 – 12.25
2 marca      godz. 8.30 – 12.25
9 marca      godz. 8.30 – 12.25

 

UWAGA! Podczas pierwszych  zajęć uczestnicy będą wypełniać dokumenty niezbędne do rozpoczęcia kursu – obecność obowiązkowa.

 

Zapraszamy na kurs „Organizacja imprez szkoleniowych, integracyjnych i motywacyjnych”

Rozpoczyna się nabór na kurs  podnoszący kwalifikacje zawodowe „Organizacja  imprez szkoleniowych, integracyjnych i motywacyjnych”
realizowany  w ramach projektu  „Centrum Kompetencji Zawodowych w branży turystyczno – gastronomicznej” .

Kurs obejmuje 24 godzin i będzie realizowany według następującego harmonogramu:

2 marca 2019 (sobota)            8.30 - 14.45

9 marca 2019  (sobota)           8.30 - 14.45

16 marca 2019 (sobota)          8.30 - 14.45

Dodatkowo uczestnicy kursu w dniu 23 marca wezmą udział w warsztatach z doradcą zawodowym 
w godzinach 9.00 – 11.15

Kurs jest bezpłatny. Ilość miejsc ograniczona!

Druki rekrutacyjne do pobrania w sekretariacie szkoły lub u pedagoga szkolnego pok. 29 a

UWAGA! W formularzu zgłoszeniowym w pkt. 3 i 4 należy podać  średnią ocen  i frekwencję 
na podstawie  klasyfikacji semestralnej

Termin składania zgłoszeń: 18 luty (w sekretariacie szkoły lub u pedagoga szkolnego; szczegółowe informacje dot. kursu i sposobu wypełniania zgłoszenia u pedagoga szkolnego)

ZAPRASZAMY !!!

 
Więcej artykułów…