Przedmioty ogólnokształcące:
JĘZYK POLSKI
- Wymagania edukacyjne:
MATEMATYKA
- wymagania edukacyjne:
klasa 1: poziom podstawowy, poziom rozszerzony
klasa 2: poziom podstawowy, poziom rozszerzony
klasa 3: poziom podstawowy, poziom rozszerzony
klasa 4: poziom podstawowy, poziom rozszerzony
klasa 5: poziom podstawowy, poziom rozszerzony
Język angielski, język niemiecki, język francuski, język rosyjski, język włoski – wymagania
HISTORIA ( klasa I , klasa II, klasa III, klasa IV i V)
HISTORIA I TERAŹNIEJSZOŚĆ – wymagania edukacyjne
WIEDZA O SPOŁECZEŃSTWIE – klasa 4, klasa 5
FILOZOFIA (klasa pierwsza po szkole podstawowej): program nauczania, wymagania edukacyjne
RELIGIA (klasa 1, klas 2, klasa 3, klasa 4)
PODSTAWY PRZEDSIĘBIORCZOŚCI (klasa 2, klasa 3)
GEOGRAFIA – wymagania edukacyjne:
- klasa 1: zakres podstawowy, zakres rozszerzony, klasa 2: zakres podstawowy, zakres rozszerzony, klasa 3: zakres rozszerzony, klasa 4: zakres rozszerzony
BIOLOGIA wymagania edukacyjne
CHEMIA (wymagania: klasa 1, klasa 2, klasa 3, klasa 4)
FIZYKA (wymagania: klasa 1, klasa 2, klasa 3, klasa 4)
INFORMATYKA (wymagania: klasa 1, klasa 2, klasa 3)
WYCHOWANIE FIZYCZNE (wymagania i zasady oceniania)
EDUKACJA DLA BEZPIECZEŃSTWA (wymagania edukacyjne)
Przedmioty zawodowe dla kierunku TECHNIK EKONOMISTA :
Przedmioty zawodowe dla kierunku TECHNIK HOTELARSTWA:
- organizacja pracy w hotelarstwie klasa I
- organizacja pracy w hotelarstwie klasa II po SP
- organizacja pracy w hotelarstwie klasa III po SP
- organizacja pracy w hotelarstwie klasa II po gimnazjum
- techniki pracy w hotelarstwie klasa I po SP
- techniki pracy w hotelarstwie klasa II po SP
- techniki pracy w hotelarstwie klasa III po SP
- techniki pracy w hotelarstwie klasa II po gimnazjum
- techniki pracy w hotelarstwie klasa III po gimnazjum
- obsługa konsumenta klasa I po SP
- obsługa konsumenta klasa II po SP
- obsługa konsumenta klasa II po gimnazjum
- obsługa konsumenta klasa III
- obsługa konsumenta klasa IV
- usługi żywieniowe w hotelarstwie klasa II po gimnazjum i po SP
- podstawy hotelarstwa klasa I po gimnazjum i po SP
- podstawy hotelarstwa dla klasy II po SP
- podstawy hotelarstwa dla klasy III po SP
- obsługa informatyczna w hotelarstwie
- język zawodowy klasa 2
- język zawodowy klasa 3
- język zawodowy klasa 3 po gimnazjum
- organizacja pracy w recepcji klasa III po podstawówce
- organizacja pracy w recepcji klasa III po gimnazjum
- marketing w hotelarstwie klasa 3 po SP
- podstawy działalności gospodarczej w hotelarstwie klasa 3 po gimnazjum
Przedmioty zawodowe dla kierunku TECHNIK OBSŁUGI TURYSTYCZNEJ
Przedmioty zawodowe dla kierunku TECHNIK ORGANIZACJI TURYSTYKI
- obsługa informatyczna w turystyce
- obsługa turystyczna klasa I
- obsługa turystyczna klasa II po SP
- obsługa turystyczna klasa III po gimnazjum
- geografia turystyczna klasa I po SP
- geografia turystyczna klasa II po gimnazjum
- geografia turystyczna klasa III po gimnazjum
- geografia turystyczna klasa II po SP
- geografia turystyczna klasa III po SP
- informacja turystyczna klasa III po SP
- informacja turystyczna klasa II po gimnazjum
- informacja turystyczna klasa III po gimnazjum
- programowanie imprez i dóbr usług turystycznych klasa I
- programowanie imprez i dóbr usług turystycznych klasa II
- programowanie imprez i dóbr usług turystycznych klasa II po SP
- programowanie imprez i dóbr usług turystycznych klasa III po SP
- pilotaż, przewodnictwo i animacja czasu wolnego klasa II po gimnazjum
- pilotaż i animacja czasu wolnego klasa III po SP
- usługi żywieniowe w turystyce klasa II
- programowanie dóbr i usług turystycznych klasa III po gimnazjum