wtorek, 4 listopada, 2025

Uczniowie w Pałacu Krzysztofory

W ramach projektu „Korzenie Austro-Węgierskie i wspólne relacje” nasi Uczniowie udali się do Pałacu Krzysztofory. Wraz z opiekunkami p. Małgorzatą Florczyk i Aliną Sokołowską...

Turniej Piłki Siatkowej Mixtów

Wczoraj w ramach działań Kraków w Formie odbył się Turniej Piłki Siatkowej Mixtów zorganizowany przez MOS Kraków "Wschód" na hali Com Com Zone. Reprezentacja...

Wyniki I etapu Konkursu „Mój pierwszy biznes”

Lista rankingowa projektów Lista projektów zakwalifikowanych do II etapu

Wywiadówki online (7-9. 11.) i Dzień Otwarty dla Rodziców (15. 11)

Zapraszamy Rodziców na spotkania z Wychowawcami klas, które odbędą się online (Platforma MS Teams) w dniach 7-9 listopada 2022 r. według poniższego harmonogramu. Zapraszamy również...

Najnowszy numer Ekonowinki już jest!

Zachęcamy do przeczytania najnowszego numeru naszego szkolnego czasopisma Ekonowinka, który dostępny jest w wersji on-line na stronie naszej szkoły w zakładce "Z życia szkoły"...

Wycieczka do Budapesztu

W dniach 26.10 - 28.10. 2022 r. uczniowie klas: 3e, 4d, 4e i 4d1 odwiedzili Budapeszt. Przebywali pod opieką Pań: Iwony Cienkosz, Agaty Janiszewskiej...

Klasa 1 C w firmie Targi w Krakowie

28 października klasa 1c udała się do firmy Targi w Krakowie Sp. z o.o. przy ulicy Galicyjskiej 9. Uczniowie uczestniczyli w spotkaniu z panią...

Projekty Samorządu Uczniowskiego w ramach programu  #SU-w-ak

Miło nam poinformować, że w I edycji konkursu dotacyjnego w ramach Programu Wsparcia Samorządów Uczniowskich #SU-w-ak w roku szkolnym 2022/2023 dotację uzyskały aż dwa projekty przygotowane przez...

4C w Biurze Podróży Coral

25 października klasa 4C wraz z nauczycielem j. angielskiego p. Katarzyną Rewilak odbyła lekcje w Biurze Podróży Coral . Uczniowie zapoznawali się z ofertą wyjazdową...

2D na ćwiczeniach z bufetu śniadaniowego

Klasa 2d ramach ćwiczeń prowadzonych przez p. Agnieszkę Rydz przygotowała bufet śniadaniowy. Pani Rydz była pod wrażeniem sowich Uczniów, którzy zachwycili swoimi umiejętnościami kulinarnymi.
Przejdź do treści